5 Website Tempat Edit Gambar Terbaik 2017

Senarai Laman Web Photo Editing online percuma : Selamat sejahtera semua, hari ini saya mahu kongsikan 5 Laman Web untuk mengedit gambar atau imej secara online dan percuma.


5 Best Photo Editing Websites
5 Best Photo Editing Websites



5 Laman Web Photo Editing Online

  • Photoshop Express
  • Befunky
  • Pic Monkey
  • Pixlr
  • PhotoVisi

Mari kita lihat secara lebih mendalam..


Photo Express Online Photo Editing
Photo Express
Laman web ini memberikan tools untuk mengedit gambar yang menyediakan banyak kesan besar-besaran sama seperti Adobe Photoshop. Antara ciri yang besar yang disediakan oleh Photoshop Express adalah, mereka menyediakan 2 GB Penyimpanan.
2) Befunky
Befunky menyediakan pelbagai pilihan seperti College-maker photos, Simple Editing photo dan banyak lagi pilihan.
Pic Monkey antara laman web yang besar untuk mengedit gambar secara online. Pic Monkey memberikan ciri-ciri seperti untuk tanaman, berputar, pendedahan, warna, mengasah dan mengubah saiz dengan banyak tools yang terbaik. Juga mengedit teks dan lapisan.
4) Pixlr
Pixlr online photo editing
Pixlr
Satu lagi tools online yang hebat dalam talian iaitu Pixlr, dengan tool ini anda boleh menggunakannya dengan banyak photo-Buckets juga. Kamu boleh memberikan kesan sihir pada gambar anda dengan pilihan digital seperti Penapis, tanaman, mengubah saiz dan menambah kesan dengan banyak lagi. Mereka juga menambah retro Pixlr-o-matic bagi menambah beberapa tahun ke imej mereka.
PhotoVisi menyediakan Kesan Foto dengan Basic, Love, Magic, Girly, college Maker, Group Photo, Card photos, Colleges Effects, Face Effects dan banyak lagi.
Sekian :)

8 komen untuk "5 Website Tempat Edit Gambar Terbaik 2017"

Maria Firdz

kt phone sy mmg guna pixlr ni.. mudh dan blh ltk watermark...

Sentiasa Panas

Lunapic pun ok juga. SP selalu guna..:)

Mad Parihh

nice sharing cp . boleh try pasni . biasa pakai photoscape je . huhuu

Hanafi Abdullah

rajinnya bro mencari info begini..bagus-bagus

islam di dadaku

photosop express ini nak saya terjah senang buat photosop dengan software bagaimana ya bedanya

calrase patrick

thanks :).. Saya juga selalu guna photoscape tu,, hehe

khaty aiman

sebelum tahu juga kewujudan bab2 photo nie,tapi tak reti nak guna...sekarang blh try..

Nurin Amani Mahmud

xboleh guna pun..semua kena byar

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.