Menang Contest Bonus Akhir Tahun 2014

Selamat sejahtera semua. Keputusan Contest Bonus Akhir Tahun 2014 sudah diumumkan oleh penganjur contest iaitu AkmaOmar.com. Syukur kerana saya juga tersenarai sebagai pemenang untuk kedua-dua kategori iaitu kategori SEO dan kategori bonus, tempat kelapan untuk Kategori SEO dan tempat kedua untuk kategori bonus. 


Baca entri saya tentang Contest Review Lynk.my 2015


10 Pemenang Kategori SEO

1. www.RelakssMinda.blogspot.com
2. www.HasrulHassan.com
3. www.BloggerLelaki.com
4. www.MalaysiaTercinta.com
5. www.BloggInspired.com
6. www.CikguNaman.com
7. www.AnakUluCheka.com
8. www.CalrasePatrick.blogspot.com
9. www.RossaCalla.blogspot.com
10. www.MyBlogSantai.blogspot.com



6 Pemenang Kategori Bonus

Menang Contest Bonus Akhir Tahun

1. www.NorAzizah.com
2. www.CalrasePatrick.blogspot.com
3. www.MawarBerduri4147.blogspot.com
4. www.SukoMencarut.blogspot.com
5. www.KhairulZamri.com
6. www.Depalma-SP.blogspot.com

Baca selengkapnya Keputusan Bonus Akhir Tahun 2014 KLIK DISINI

Terima Kasih kepada penganjur dan para penaja Contest Bonus Akhir Tahun 2014. Tidak lupa juga untuk para pemenang "Tahniah dan semoga rezeki terus datang kepada kamu semua".


Sekian.

21 komen untuk "Menang Contest Bonus Akhir Tahun 2014"

Bin Muhammad

Langkah kanan anak muda ni! Tahniah! 2 kategori anda sapu sekali... :)
Pasti banyak lagi kejayaan yg bakal anda kecapi selepas ini. SEO dah semakin mantap!

calrase patrick

Terima kasih Thank you bro BM.
Harap macam tu lah :). Thanks.. Tahniah juga kepada bro yang berjaya menduduki kedudukan pertama.. :)

Aretikz

Tahniah bro.. mantap tu.. hehe

Mad Parihh

terbaikk . tahniah :)

nur ikaa

wah tahniah!! hebat betul awak ni

Najib Ariyan

Sorang lagi pemenang... hebat hebat... tahniah untuk Calrase... selamat maju jaya di masa hadapan

MyCherita

Salam Ukhwah, Jemput join Segmen GA Mycherita yang sedang berlansung sekarang ye.. Ini Link nya..>>> Segmen Giveaway MyCherita

Dunia Zumal

Tahniah yer CP...

Akif Imtiyaz

Tahniah CP ..Wahh mmg terbaik .. Lama Kak Lya tak singgah ..Demam melanda ..blog pon dah empat hari tak update huhuhu..

kucha lana

tahniah bro..semakin hebat teknik SEO

Sentiasa Panas

Tahniah CP..semoga terus sukses dalam dunia blogging. Siapa tau mungkin jadi salah seorang pakar SEO Malaysia suatu masa nanti..;)

Mrs. A

Tahniah! CP. Dah boleh jadi rujukan untuk SEO nih!

Nindi Apriliyanti

Wah keren sangat tulisan yang anda post, jika berkenan mampir ke blog saya lafince.com

mama amir

tahniah...thaniha...^_^

Farrah MF

Tahniah, CP! Borong dua2 kategori tu...

Jari Manis

tahniah Carl...bolot 2 kategori sekali tu

kamil salleh

Tahniah Calrase berjaya blot kedua-dua kategori. Saya tiada rezeki bila saja join cintest SEO anjuran blog Akma Omar. Apa rahsia berjaya dalam contest SEO. Bolehlah kongsi bersama rakan-rakan lain.

Hikayat Seorang Budak

Tahniah CP. apa hadiahnya? Hehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK

Mantap betul adik Cal ni.
Tahniah ye.

Si Kosong

semua hebat2 ni..haha.tahniah

seri nian

sentiasa hebat bdk ni...hehhe

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.