Jom Aktifkan Mykad

Jom Aktifkan Mykad kita untuk sertai program Mykad Smart Shopper dan bersama-sama kita menikmati pelbagai diskaun yang tersedia melalui program Mykad Smart Shopper.



Jom Aktifkan Mykad

Jom Aktifkan Mykad

Mykad Smart Shopper


Mykad Smart Shopper merupakan salah satu program affiliate terbaru di bawah rangkaian Affiliate Junction yang telah dibangun dan diuruskan oleh I Synergy Universal Sdn. Bhd.
Sebuah syarikat berstatus Multimedia Super Corridor (MSC) dengan kerjasama Koperasi Pembangunan Multimedia (MDec). Mykad Smart Shopper bertujuan untuk menawarkan ganjaran runcit dan rebat yang akan memberi manfaat kepada pengguna di Malaysia dan juga peruncit.

Kelebihan Menyertai Program Mykad Smart Shopper


  • Pengaktifan Mykad untuk menjadikan kad diskaun adalah percuma.
  • Tiada sebarang Annual Fee dikenakan.
  • Tidak perlu membawa kad tambahan. Semua orang membawa Mykad ke mana-mana untuk kebanyakkan urusan.
  • Dapat mata ganjaran dan tidak ada tempoh luput.
  • Walaupun anda tidak dikenakan sebarang yuran untuk menyertai program ini dan tiada yuran tahunan dikenakan, tetapi anda berpeluang untuk menebus hadiah daripada pihak syarikat berdasarkan mata ganjaran yang telah anda kumpul ketika berbelanja.
  • Aplikasi Mykad Smart Shopper melalui IPAD, Iphone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini.
Memang berutung jika kita menyertai program Mykad Smart Shopper. Jom Aktifkan Mykad kita untuk dijadikan kad diskaun.

Jom Aktifkan Mykad

Hadiah Contest SEO Jom Aktifkan Mykad

  • Tempat pertama  : Wang Tunai RM500
  • Tempat kedua     : Wang Tunai RM300
  • Tempat ketiga   : Wang Tunai RM200
  • Hadiah Saguhati (Tempat Ke 4-10) : Wang tunai RM50 bagi setiap pemenang


Silakan baca juga: RF3 World Firmax3 Malaysia

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar dan ditaja oleh www.aktifmykad.com
Semoga berjaya kepada para peserta Contest Seo Jom Aktifkan Mykad.

Sekian.

115 komen untuk "Jom Aktifkan Mykad"

Etuza Etuza

Selamat malam cal..macam berubah lagi template kan. Ok teruskan yang terbaik.Entry menarik ja tu..

calrase patrick

Template sebelum nhe kelihatan seperti tidak terurus.. hehe, Terima kasih cikgu

blogger lelaki

menarik jgua entri dari bro..semoga berjaya

Azrin Rahim

semoga berjaya

calrase patrick

Terima kasih bro dan semoga berjaya juga..

calrase patrick

Thanks..

calrase patrick

Terima kasih

Jari Manis

MyKad pelbagai guna sekarang

calrase patrick

Ya betul :)

Hero Borneo

semoga berjaya bro ..dah jangan tunggu lagi..aktifkan sekarang

calrase patrick

Terima kasih bro HB.. Bro jom join sama, mana tahu boleh menang..

yoorin melacolea

Good luck .. rasa nak join jugak.. hehehehe

Gracie

wow ..sudah diatas

calrase patrick

Thanks. Marilah sama-sama meriahkan contest seo Jom Aktifkan Mykad ini.. :)

calrase patrick

Tempoh tamat contest nhe masih jauh dan masih boleh jatuh, lagipun syifu syifu seo belum menyertai contest nhe.. hehe

Hajar Rash

Betul, jom aktifkan mykad sekarang

Hajar Rash

Baru beberapa jam buat entri ni dah ada ni first page, syabas

mselim3

Assalammualaikum...

moga berjaya dalam contest nie k... good luck keep up.. 'jom sesama aktifkan mykad'...

Hero Borneo

boleh juga tu..nanti la sikit

Mad Parihh

goodluck cp :)

calrase patrick

Terima kasih..

Miss Yana

Mykad yana mmg da aktif..hehe

KiD

menarik ni.. mesti ramai yang nak cuba..

Hajar Rash

Baguslah tu, mesti dah terima banyak mata ganjaran

Hajar Rash

Benda yang menarik siapa yang tak nak cuba kan?

Ahmad Zu Mal Md Rayi

First time zumal pergi ke hq mssp nie rasa teruja tau. Good luck CP

Belog Santai

Good luck CP...

Wira Merah

Semoga berjaya dengan contest ni...

Kak Yatiadam

semoga berjaya dalam contest ini. kak suka baca blog kamu.. jemput blogwalking k..

calrase patrick

Terima kasih kak.. Sudah pasti saya akan datang blogwalking :)

kereta sewa shah alam

semoga maju jaya tuan.
baru terperasan ada contest SEO "Jom Aktifkan Mykad"

calrase patrick

Terima kasih tuan.
Jom sama-sama aktifkan mykad kita :)..

calrase patrick

Terima kasih.

Denaihati

Semoga bro sukses untuk kontes ni yer. lumayan hadiahnya.

calrase patrick

Terima kasih brother Denaihati..

Cik Matahariku

semoga suksess dalam contest seo Jom Aktifkan Mykad:) Bagus join contest seo macam ni, selain dapat hadiah kl menang, dan kl tidak, tetap berguna untuk traffic blog utk jangaka masa panjang..:) tgh cr masa sesuai utk join jugak..:)

calrase patrick

Okey terima kasih brother Mselim.

calrase patrick

Terima kasih brother parihh. Jom join sama.

calrase patrick

Terima kasih.. Dengan join contest seo juga kita dapat kenal blogger baru dan juga boleh meningkatkan pengetahuan teknik seo..

calrase patrick

Thanks kak Raudzah.. Bila nak buat entri penyertaan? :)

calrase patrick

Thanks bro zumal :)

Farrah MF

All the best, CP.
Senang betul MYKad dah banyak fungsi skrg.

Ismail Ahmad

All da best..bleh tahan juga kamu ye.. :)

Ismail Ahmad

Moga berjaya dalm contest Jom Aktifkan Mykad

calrase patrick

Terima kasih :)

Hajar Rash

Betul, trafik blog yang penting

Cik Fafa

good luck! ^^

calrase patrick

Thanks :)

abdfatah

kemah molek... kutip diskaun dan kutip mata ganjaran... teruskan perjuangan...

mama 3farhanah

Gud luck

Aktifkan MyKad

Untuk pengetahuan semua, pengaktifan MyKad juga boleh dibuat secara online dengan mengisi terus borang sendiri pada pautan dari portal ASAL Affiliate Junction di --> DISINI

Akif Imtiyaz

Wow ... CP join contest SEO ..... All the best

Akif Imtiyaz

Good Luck ya

Murni Mohd Yusof

semoga berjaya dlm contest ni

calrase patrick

Okey thanks :)

calrase patrick

Ya terima kasih

calrase patrick

Thanks kak :)

Ismail Ahmad

ada tips baik ke cp? menang contest seo ni jgn lupe blanje kite yg picisan nih.. :)

titan

ramai gak dah tahu pasal kelebihan mykad nih sekarang eh..

MrZamri

Good luck.. short and precise posting.

reezluv

oho..ramai juga yang join Jom Aktifkan Mykad ni rupanya..theme blog pun ramai guna yang ni..hahaa.

Hajar Rash

kalau tak silap ini responsive theme

Hajar Rash

ramai yang tahu tapi mungkin tak ramai yang aktifkan, jom aktifkan mykad sekarang

kamil salleh

Salam... Jom Aktifkan Mykad anda dalam program ini. Menarik bukan Mykad boleh buat kad ganjaran dan kad diskaun. Semoga berjaya buat anda.


Jom Baca Entri Berkaitan:

Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK

Lumayan betul hadiah nya.

Hajar Rash

good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

Ummi Hanie

hi,

saya datang dari contest yg sama... gudluck ye. muda lagi awak ni kan :)

calrase patrick

Hello,
Thanks dan gud luck juga.. 15 hehe.. Salam perkenalan

BM

Bagus...muda2 lagi dah mula tingkatkan ilmu tentang SEO! Semoga berjaya... Ada potensi ni.

AbgferOz

singgah dari contest yang sama juga.. moga berjaya :)

calrase patrick

Hehe Terima kasih bro BM.. :)

calrase patrick

Terima kasih sudi singgah :). Semoga berjaya juga.

calrase patrick

ya betul-betul lumayan hehe :)

nur ikaa

awk sntiasa brda di depan...apa tipsnya ye...share la sikit huhu

calrase patrick

Saya tak tahu apa tips nya.. Saya hanya mencari tips pada pakar seo malaysia.. :)

Hasrul Hassan II

Semakin ramai yang join kontest SEO ni ye ... well, good luck ...

www.hasrulhassan.com

calrase patrick

Betul :) terima kasih dan good luck juga..

Ismail Ahmad

aah.. sama dengan theme HH guna.. pernah juga guna theme ini tapi sebab ramai sangat guna tak jadi lah nak guna.. hahaha...

Fadzi Razak

Bagus jugak diaorang buat kontest jom aktifkan mykad ni. salah satu cara untuk sebarkan maklumat pasal program mykad smart shopper sebab masih ramai lagi yang tak tahu pasal benda ni.

kamil salleh

Nampaknya artikel anda berada di top 1, ini sesuatu yang bagus untuk SEO anda. Semoga berjaya ya....

Jom baca entri berkaitan:
Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

Blogger Rawang

Power bro, tengah leading. Good luck..

Ummi Hanie

baru 15? wah... bole jadi blogger pro ni in few years ;)

Ummi Hanie

blog calrase since awal leading.... hebat2

Mad Parihh

goodluck CP . terbaik la CP no1 lagi sekarang (Y) jom singgah entri saya jugak :)

http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

hafizmd

terbaiklah! good luck bro!

khaty aiman

hai Cp,semakin kemas dan rapi blog..good luck..lama tak singgah sini

kamil salleh

Semoga entri anda Calrase Patrick terus berada di page 1. Saya kagum dengan blog ini, sentiasa berada di tangga teratas bila sertai contest SEO terutama Jom Aktifkan Mykad.

Jom kunjungi entri berkaitan:
Jom Aktifkan Mykad

Wan Zawawi

Good luck untuk contest ini bro , sudah ramai juga yang turut serta :-)

kucha lana

makin hebat nampaknya entri bro..maintain je di page satu

Tokjogho

Salam,
Baru tulis entri contest ni semalam. Nampaknya lambat lagi le nak panjat ranking google. Tahniah tuan blog yg sekarang agak selesa dalam ranking. Anyway, boleh baca entri saya di JOM AKTIFKAN MYKAD

Tokjogho

Salam,
Baru tulis entri contest ni semalam. Nampaknya lambat lagi le nak panjat ranking google. Tahniah tuan blog yg sekarang agak selesa dalam ranking. Anyway, boleh baca entri saya di http://panduanpercuma.info/info/tahukah/6644/jom-aktifkan-mykad/

Hajar Rash

Makin ramai yang join contest seo Jom Aktifkan Mykad. Moga entri berada dikedudukan yang baik.

nur ikaa

gud luck admin….harap berjaya dalam contest ini ye…seminggu je lagi keputusan akan keluar

ikhlas – Bakul2011

http://www.bakul2011.com

Passionate Blogger

Penulisan yang menarik dan SEO pun bagus. Ada harapan menang ni. All the best

Nidiron

Contest Jom aktifkan mykad hampir ke penghujung, good luck

kamil salleh

Lihat kepada keputusan terkini, blog bro betada di top 2, semoga ia terus kekal sehingga keputusan diumumkan.

Jom kunjungi entri berkaitan:
Jom Aktifkan Mykad

kamil salleh

Jika diperhatikan kepada situasi semasa, memang blog Calrase Patrick berada di top 1. Ada harapan boleh menang tempat pertama.

Jom kunjungi entri berkaitan:
Jom Aktifkan Mykad

kamil salleh

Mengikut kepada keputusan penganjur, krputusan diumum pada esok. Moga ada harapan untuk semua peserta.

Jom kunjungi entri berkaitan:
Jom Aktifkan Mykad

kamil salleh

Kenspa tokjogho lambat hantar penyertaan.... jika terlambat, sangat sukar untuk berada di kedudukan terbaik.

kamil salleh

Nampaknya blog Blogger Lelaki dan blog Cslrase Spatrick sentiasa bersaing hebat di page 1. Semoga anda berdua boleh menang.

kamil salleh

Yalah.... pasti ada rahsia yang beliau ada hinggakan begitu teguh dan hebat bersaing dgn SEO yang mantap.

Jom kunjungi entri berkaitan:
Jom Aktifkan Mykad

kamil salleh

Jika lihat kepada keadaan blog ini, tiada satupun iklan dan widget yang membuatkan loading blog menjadi lambat. Ini sesuatu yang perlu diambil barat oleh kebanyakan blogger.

Rossaimi

terus terpacak kat atas dah nie. Calon juara.Good luck bro.

hafizmd

terbaiklah...boleh share tips tak nanti bro bila dah menang?

hafizmd

template mmg nice..mesti mesra seokan?

Hajar Rash

Blogwalking sebelum contest tamat. Moga berjaya

http://hajarashikin.blogspot.com

calrase patrick

Terima kasih :)

Ismail Ahmad

hebat en CP ni.. bagus..:)

Mrs. A

Tahniah CP menang tempat pertama.

Bisnis Borneo

keren best lah bro....

HASRUL HASSAN

Tahniah CP sebab menang kontest SEO ini di tempat pertama. Lepas ni leh lak bersaing dalam Malaysia Best Blog 2015 ... hoho

www.hasrulhassan.com

calrase patrick

Terima kasih dan Tahniah juga untuk Bro HH :).. okeyy :))

calrase patrick

Terima kasih :)

Noriza Abdul Rahman

Tahniah sedara CP, semoga terus sukses di masa akan datang!

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.