Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan kerana produk tersebut sentiasa selamat, sentiasa bekerja dan sentiasa hijau dalam kehidupan kita.

Semua orang memerlukan kesihatan yang baik untuk melakukan kerja setiap hari. Tanpa kesihatan yang baik semua pekerjaan yang kita lakukan kurang sempurna berbanding kita memiliki kesihatan yang sangat baik. Mari kita ramai-ramai kenali vitamin shaklee yang bagus untuk kesihatan ini.

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Keistimewaan Vitamin Shaklee Yang Bagus Untuk Kesihatan

Shaklee Sentiasa Selamat
Lebih daripada 80 ribu ujian kualiti dijalankan dalam setahun bagi memastikan keberkesanan dan ketulenan sebenar dan lebih daripada 350 ujian terhadap ramuan botanikal baru bagi pencemaran logam berat, racun serangga dan lain-lain.



Shaklee Sentiasa Bekerja
  1. Lebih $300 juta dilaburkan dalam penyelidikan dan pembangunan produk.
  2. Bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen.
  3. Disokong oleh bukti kajian sains dan makmal yang terdapat didalam 90 bahan kajian penerbitan.
  4. Penemuan kajian terbaru pada tahun 2007 menunjukkan pengamal suplemen produk ini memiliki tahap kesihatan yang lebih baik.


Shaklee Sentiasa Hijau
Shaklee menggunakan bungkusan yang bebas dari bisphenol -A, phthalates dan tokik dakwat.


Kenyataan Nutrisi Shaklee


No
Nutrisi
Kenyataan
1
Vivix
Size : 150 ml
-Penemuan hebat anti-penuaan sellular
-Menyokong kesihatan jantung, otak, system imun dan sendi
-Meningkatkan tahap tenaga sellular dan membaiki sel pada tahap sellular
2
Energizing Soy Protein
Size : 850 g
-Membekalkan tenaga
-Menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot
-Penting bagi kanak-kanak, ibu menyusukan anak dan mereka yang sedang pulih dari sakit
3
Vita-Lea Iron Formula
Size : 120
-Meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan dari jangkitan
-Menolong fungsi normal penghadaman dan selera makan
-Penting bagi pertumbuhan sel dan pembiakan
4
B-Complex
Size : 120
-Menggalakkan kesihatan jantung, metabolisme tenaga dan replikasi DNA yang sihat
-Menukarkan makanan menjadi tenaga
-Mengurangkan symptom kemurungan dan tekanan
-Meningkatkan fungsi otak
5
Sustained Released Vita-C 500mg
Size : 180
-Anti-oksidan semula jadi
-Mengekalkan integriti sel
-Menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah supaya sihat
-Menolong mengurangkan symptom alergi
6
DTX Complex
Size : 90
-Menolong memelihara aliran hempedu
-Bahan-bahan botanical melindungi sel hati
-Menolong tubuh dalam proses perkumuhan toksik
7
Nutriferon (Stick)
Size : 30 x 1.2 g
-Mengaktifkan interferon tubuh bagi menguatkan fungsi sistem imun
-Melindungi dari jangkitan selsema, flu, viral, bakteria dan kanser
8
Meal Shakes – French Vanilla
Size : 544g
-Penemuan hebat anti-penuaan sellullar
-Menyokong kesihatan jantung, otak, system imun dan sendi
-Meningkatkan tahap tenaga sellullar dan membaiki sel pada tahap sellular
9
Alfalfa Complex
Size : Small -330
          Large – 700
-Kaya dalam nutrisi dan mineral surih
-Mengurangkan toksin
-Melegakan rasa kebas dan sakit sendi
-Merendahkan kolesterol
-Mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan
10
Caratomax
Size : 30
-Sumber Vitamin A dari buah dan sayuran
-Menggalakkan kesihatan mata, prostat, serviks, paru-paru dan jantung
-Menghalang kanser dan penuaan
11
OsteMatrix
Size : 120
-Mengekalkan tekanan darah normal
-Menolong pengecutan oto dan saraf
-Mengurangkan simptom PMS seperti kembung, kejang, bengkak air, baran dan kemurungan
12
Herb-Lax Tablets
Size : 120
-Memudahkan pergerakkan usus dan menghindarkan sembelit
-Memudahkan fungsi usus
-Menghilangkan jeragat
-Mengurangkan bau badan
13
Fiber Plan Unflavored
Size : 300 g
-Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular, kanser dan lain-lain penyakit
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal tahap gula dalam darah
14
Peppermint Ginger Plus
Size : 90
-Memberi kesan lega pada parut
-Menolong dalam proses penghadaman
-Melegakan sakit perut
15
Garlic Complex
Size : 60
-Meningkatkan system imun
-Anti bakteria dan anti viral
-Menurunkan tekanan darah dan tahap kolesterol
16
Zinc Complex
Size : 120
-Menghalang rambut gugur
-Meningkat system imun, menolong penyembuhan dan masalah jeragat
-Kesihatan prostat
-Meningkatkan daya seksual dan pertumbuhan organ
17
Vita-E Complex
Size : 120
-Menolong melawan penuaan pra-matan pada kulit
-Mengurangkan risiko sakit jantung
-Menyokong prestasi otot dan mempercepatkan pemulihan
-Anti-oksidan menghalang kerosakkan sel oleh radikal bebas
18
Lecithin
Size : 180
-Menggalakkan fungsi optimun otak
-Memecahkan lemak dan menolong mengurangkan berat badan
-Menurunkan paras kolesterol dalam serum
19
GLA Complex
Size : 60
-Mengurangkan simptom biasa seperti gatal, bengkak, mengelupas, kekeringan dan simptom sakit sendi
-Berkesan untuk kemurungan, kesakitatan payudara dan masalah berkaitan dengan PMS
-Mengimbangi hormone insulin dan menurunkan paras kolesterol
20
Omega Guard
Size : 90
-Menggalakkan pertumbuhan mental bagi dewasa dan kanak-kanak
-Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah
-Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus
-Mengurangkan radang sendi
21
Chewable Vita-C 100 mg
Size : 90
-Meningkatkan penyerapan zat besi dari sumber bukan daging
-Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta struktur am tubuh badan
-Sesuai bagi kanak-kanak atau dewasa yang sukar menelan tablet
-Membantu mengekalkan pertahanan semulajadi tubuh badan
-Rasa sitrus yang hebat
22
Vita-Lea for Children (Chewable)
Size : 65
-Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu
-Sumber kalsium pembina tulang
-Baik untuk kesihatan
-Bekalan harian untuk vitamin B
23
Performance Drink (Orange)
Size : 539 g
-Menyediakan tenaga karbohidrat bagi tubuh
-Mengekalkan imbangan cecair tubuh dan elektrolit bagi mengelakkan penyahidratan


Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.

Dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu: YatiAdam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban).
Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk Shaklee. Sudah ramai yang menggunakan produk Shaklee dan merasai kesannya.

Anda Bila Lagi?


Contest SEO Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

83 komen untuk "Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan"

Sally Yatiey

Semoga berjaya untuk kontest ini.

Akma Omar

Assalam..terima kasih sudi join & good luck.

Belog Santai

Wah dia pun join contest vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ya....Good luck CP

calrase patrick

saja mahu mencuba hhehe... mana tahu boleh menang contest Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan nhe kan..hehe

calrase patrick

okey sama2 :)..

calrase patrick

okey terima kasih dan good luck juga :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi

Good luck CP ^_^

calrase patrick

okey thanks :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK

It's good to take supplements because we cannot quantify nutrients that we get from our food itself.

kamil salleh

Semoga berjaya buat bro... Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan seisi keluarga.

Jom layan entri berkaitan saya juga:

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

calrase patrick

okey terima kasih bro.... good luck juga :)

sohoque

Gud luck bro. Moga entri ni naik ke first page

On Hosting Domain

Walaupun saya satu - satunya orang Indonesia yang akan menyertai Contest SEO Vitamin Shaklee Bagus Untuk kesihatan ini, saya harap artikel saya juga boleh diterima saudara-saudara saya di sini, minta maaf jika bahasa saya masih kurang,

Sila semak artikel saya ini: Vitamin Shaklee Bagus Untuk kesihatan

Norhana Marsom

Good luck CP...vitamin shaklee memang bagus untuk kesihatan.

mama 3farhanah

Gud luck Cal...semoga berjaya.

Other Site

Saya jual Shaklee, Meh datang tengok. ;)

Warta Cinta

Produknya kandungi banyak manfaat vitamin yang baik untuk kesihatan, semoga beruntung

Rafi Jauhari

Semoga produknya makin laris gan, saya ikutan share dan berdoa untuk kesukseskan ente (y)

calrase patrick

okey terima kasih :)

Akif Imtiyaz

All the best CP

calrase patrick

okey thanks :)

encikarman

wah, semoga berjaya dengan contest vitamin shaklee ni dan juga jaga kesihatan anda.

Adib Site

good luck untuk contest Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ye

Cik Matahariku

semoga berjaya dalam contest shaklee bagus untuk kesihatan:) salam kenal, saya datang dari contest yang sama..

Dunia Farisya

Penulisan yang sangat berinformasi mengenai Shaklee.
Tak terlawan saya.Hehe
Semoga berjaya insyaAllah :)

calrase patrick

hehe simple jak tu.. haha
terima kasih dan good luck juga :)

Nys Anis

selamat maju jaya juga ya ! moga menang !
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

calrase patrick

terima kasih :)

calrase patrick

Terima kasih dan semoga berjaya untuk kamu juga..

calrase patrick

Ok terima kasih :)

calrase patrick

Terima kasih. ya kita jaga kesihatan bersama :)

HASRUL HASSAN

Selamat berjaya dalam kontest ni ... :) bukan mudah nak amalkan teknik SEO dalam penulisan. Jika dapat berada dalam enjin carian page 2 pun dah kira bagus sgt dah.

calrase patrick

Terima kasih dan semoga berjaya juga brother HH..

Nota Fizik | Physics Notes | SPM Fizik

moga berjaya dalam contest ni.. :)

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ye?

calrase patrick

okey terima kasih :)

SuzieArdiana.Com

All the best!

calrase patrick

okey thanks :)

rokiah Abdul hamid

Semoga berjaya...Shaklee ada macam2 vitamin yang membantu ramai orang lebih sihat..memang bagus shaklee ni

Mohd Selim Zainal

Assalammualaikum... Datang daripada segmen yang sama, semoga berjaya dalam segmen nie k....Amin : Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

mselim3

blogger lelaki

satu entri contest "vitamin shaklee bagus untuk kesihatan" yang menarik..semoga berjaya bro

Belog Santai

wah dia punya entry vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni berada di first page lagi...Tahniah & good luck ya..

maria s

semoga berjaya , sy pun baru turut serta contest ni.

Etuza Etuza

Selamat petang ya cal..hebat ya perkongsian anda..Anda juga selalu belajar Etuza tengoik ada kemajuan juga ya...terbaik.Di mana bah kamu ni orang keningau kah..please bagi tahu!

calrase patrick

Selamat petang juga.. tidaklah hebat sangat lagipun semua itu ada sumbernya hehe, ada kemajuan kah?? terima kasih. Ya orang keningau lah nhe, saya sekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Sook..

calrase patrick

Terima kasih dan Good luck juga bro.

calrase patrick

Semoga berjaya untuk kamu dan salam perkenalan.

calrase patrick

Terima kasih. :) Ya vitamin Shaklee memang terbaik :)

calrase patrick

Ok thanks ^^

calrase patrick

Okey nanti saya datang tengok.

calrase patrick

Ya betul :) Terima kasih

calrase patrick

Terima kasih :)..

calrase patrick

OK Semoga berjaya juga :),,

kamil salleh

Ramai yang sudah yakin Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan seisi keluarga.

calrase patrick

Terima kasih dan semoga berjaya juga..

mselim3

Assalammualaikum...

semoga berjaya dalam contest seo 'vitamin shaklee bagus untuk kesihatan' nie.. k. Amin..

Zie Fauzi

semoga berjaya dalam contest vitamin shaklee bagus untuk kesihatan:)

calrase patrick

Ya betul.

calrase patrick

Terima kasih dan semoga berjaya juga untuk bro.

calrase patrick

Sudah jatuh ke dasar laut hehe..

calrase patrick

Betul-betul..

calrase patrick

Terima kasih dan semoga berjaya juga untuk anda :)

calrase patrick

Okey terima kasih :)

Etuza Etuza

Kopisanangan calrase..alamak orang sook ko kio....jadu wajah profil ni memang ni lah muka kamu skarang cal..huuu!!! remaja berjaya ni. Ok kita jumpa ya nanti Etuza bagi info..bukan hari ini lah kio. hebat Cal di onair blogger sook ..terbaik lah..nanti usaha lagi Etuza letak dalam bloglist yang Etuza anggat the best of the best kio andu hehehe

Etuza Etuza

Hello cal hisss!!! teruja mau kenal kamu ni, cal segulun mogingia ( cikgu ) bah kan...kada kamu kio..mintalang bagia. Sebab ada cikgu saya kenal di Sook blogger juga dia punya log hal tanom tanom kinotuon ..alundus bo yahu ginawo dau bo.Nga Jafran ka dii ngaran dau..keliru bo kopio ti. Bujang ko po kie..hehehe..silap2 kamu lah Jafran tu..oooo lari kena marah..hehehe

calrase patrick

Terbaik Cikgu.. :)

Etuza Etuza

ok lah cal tak apa ..kita WAJIB kenal mengenali ni..kita gempakkan blog..kita kembangkan blog ni terbaik untuk seseorang yang mahu banyak informasi. Sebagai langkah ke arah hidup alaf 2020..manatau ada kelebihan yang pandai berblog macam cal..

calrase patrick

Kebetulan kali tu cikgu. Saya ini pelajar form 3 di Smk Sook..

Farrah MF

Vitamin Shaklee memang terbaik. Moga berjaya, CP

onlajer

Vitamin shaklee memang bagus untuk kesihatan

kucha lana

memang lengkap entri ini yang menerangkan pasal shaklee..semoga berjaya

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK

Good luck, Cal.
Wahh..banyak betul kebaikan Shaklee.

calrase patrick

Terima kasih Dr.Shikin :)

calrase patrick

Betul :).. Terima kasih.

Sentiasa Panas

Good luck CP..:)

calrase patrick

Okey thanks :)

calrase patrick

Terima kasih bro :)

kakiblog

semoga berjaya..keputusan tak lama lagi..

Mad Parihh

goodluck cp :)

calrase patrick

Okey terima kasih Bro Parihh

Fhatin Amelia

good luck :) saya baru nak try shaklee hehe

Jari Manis

good luck CP

seri nian

vitamin ni mmg best saya suka dah jd pengedar pun

seri

la ingatkan td dah join pengedar...hihi meh

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.