Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !  
Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !  : Selamat sejahtera semua, ini adalah pertama kali saya join segmen daripada Brother Ben Ashaari. Maklumlah berblog belum sebulan hahaha

Benda yang perlu dicerita oleh para peserta "Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !"  ini ialah:
Ceritakan serba sedikit latar belakang korang , secara ringkas. 



Ceritakan juga kelebihan blog korang ! Kenapa blog korang patut jadi pilihan rakan pembaca ! Ahaaa… Jangan panjang panjang yer..



Bagitau pada rakan pembaca, apa impian korang bila jadi blogger ni.. Kot la nak dapat handphone percuma ke. Gi melancong percuma ke.. Jadi retis ke.. Haaa.. cer citer , cer citer… 
Latar belakang:
Saya berasal daripada Keningau Sabah. Saya bekerja di sekolah iaitu seorang
pelajar bukan guru hehe Adakah itu pekerjaan?hehe... Suka berkawan dengan ramai orang sebab berkawan itu tidak salah, tetapi saya hanya ingin berkawan dengan orang yang baik....

Kelebihan blog:
Mungkin blog ini tidak ada apa yang dikatakan menarik kerana kebanyakan entri dalam blog ini hanya join segmen dan giveaway, Maklumlah blogger yang masih kurang berpengetahuan dan masih perlu banyak belajar.

Impian bila jadi blogger:
Saya mahu jadi seorang blogger yang berjaya dan blog ini dikenali ramai orang. Saya juga mahu mendapatkan income daripada blog ini seperti yang dialami oleh para blogger yang hebat. Siapa tidak mahu dapat duit dari blog kan? hehe

Mungkin itu sahaja yang boleh dikongsikan.
Terima kasih..

40 komen untuk "Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger ! "

Yan Ty

Salam Kenal!

Selamat Berblogging !!

Fuza Musa

Bagus impian tu..Semoga Berjaya menjadikan Blog sebagai medium penulisan. Mana tahu satu hari nanti menjadi penulis terkenal.
Belajar rajin2 ye.

Akak dah join juga
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Anizz Annisa

happy blogging :)

http://adnan-daughter.blogspot.com

alieff

Salam perkenalan bro. :D
Happy blogging ya! Apa pun impian you, moga jadi kenyataan lah ya.

Salam perkenalan daripada saya -- Alieff.
http://alieff-artwork.blogspot.com

Norhasniza Khalid

takpe... blog ini bakal menarik jika tahu menarik perhatian pembaca! gud luck ok.. :)

Jari Manis

X pe baru sbln menulis nanti lama2 mesti byk ygakan d kongsi

dak eina

salam perkenalan dari segmen yg sme, belajar lg ek.. belajar rajin2 dik.. inshaAllah rajin update dpt la side income dr blog... semoga menjadi kenyataan ye dik...

Belog Santai

Good luck CP...Kalau rajin berusaha pasti berjaya...yang penting pelajaran jangan dilupa k..

z-a -c-k

Keep it up bro..jangan putus asa

[n a j e e b]

Salam kenal dik..
keep it up...pandai2 bahagikan masa untuk belajar dan berblog yang..kejayaan biar seiring.. good luck!

calrase patrick

salam kenal juga...
terima kasih :)

calrase patrick

okey terima kasih :)

calrase patrick

okey.. terima kasih. :)

calrase patrick

okey salam kenal juga.. & terima kasih..

calrase patrick

salam kenal juga,,.. okey thanks :)

Azwar Syuhada

Enjoy your blogging... Salam perkenalan.. :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi

Salam kenal. Zumal singgah balas sini. Moga setiap impian terlaksana ^_^

Azura Aziz

Salam kenal adik... keep blogging okeh ;)

najla mohayidin

salam kenal dr segmen yg sama. :) saya follow sini :)

http://najlamohayidin.blogspot.com/

najla mohayidin

by the way cemana nk follow blog ni eh? heheheh

Yatie Fizzy

salam kenal ;-)

happy singgah ...

yan shamba

semoga ur dream come true..keep blogging! :)

Azisadliyatul

Salam perkenalan =D

Ahlam Miera Amirul Shafie

aminnn.. moga impian dan harapan itu tercapai.. :)

Anisah Jamian

happy blogging :)

http://missmyselfcorner.blogspot.com/2014/09/impianku-seorang-blogger.html

E Y C H A

Happy blogging dan selamat maju jaya dlm pelajaran.

http://norafesa.blogspot.com

CintaHati Lina

selamat berblogging... selamat berjaya dalam apa pun yang di ceburi... penyambung kerjaya masa akan datang..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK

Kalau saya memang tak sempat nak join segmen yang details camni.

budak

Good luck utk masa hadapan :)

Nor Ariffin Hamzah

Selamat bersegmen dan terima kasih kerana selalu berkunjung ke blog CP

Nur Farahuda

salam singgah sini

Mohd Selim Zainal

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ros_reeza

Hai, kak Ros singgah sini dari segmen yang sama. done follow #13
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

deno

Salam kenal :) Deno folow sini dari segmen ben ^^ Jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.com

AyuInsYiraH

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

NJihe.am

singgah sini dari ben, studioous.blogspot.ocm

Yun Sing

Selamat bersegmen ya :) Harapnya semua itu akan jadi realiti suatu hari nanti ^^ Keep on blogging ya haha..

Sentiasa Panas

Yang penting teruskan perjuangan didunia blogger..

Lisa Nurulain

selamat berblogging
blog walking dari segmen yang sama :)

www.therylisanurulain.blogspot.com

fadhil eda

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.